Kuilkleed wikkelmachine

De DWM Kuilkleed wikkelmachine met verwisselbare rol is ontwikkeld voor één van onze klanten omdat de bestaande oplossingen hem niet bevielen en bruikbaar waren voor zijn situatie.
We hebben daarom een eigen versie bedacht om aan een voorlader te monteren. Wat centraal stond bij deze machine is het gemak waarmee de gebruiker zijn taken kan uitvoeren.
In alle aspecten is hier rekening mee gehouden.
 

De DWM Kuilkleed wikkelmachine is leverbaar in verschillende lengtes, afhankelijk van wat de klant wenst. We zien 8 meter als langste, bruikbare lengte voor deze machine.

De wikkelmachine is ontworpen om in de voorlader te hangen, waarbij hij aan de linkerzijde wordt aangedreven door een hydromotor die wordt bediend vanuit de cabine. 

Een uniek punt aan dit ontwerp is dat we werken met een verwisselbare rol. Door de bijgeleverde poten (niet op de foto zichtbaar) te monteren aan de uiteinden kan de rol worden weggezet om daarna met een andere rol op de machine een ander kuilkleed op te rollen.

De rol kan eenvoudig worden gewisseld door na het monteren van de poten de machine voorover te kantelen. De rol kan dan uit de machine schuiven. Om hem te monteren geldt dezelfde werkwijze.

Kleden kunnen eenvoudig in de rol worden gehaakt waardoor er geen moeilijke of gevaarlijke acties hoeven te worden uitgevoerd.

Aan de zijkant heeft de machine twee gelagerde rollen om het kleed te geleiden. 

Volkomen ronde hoeken voorkomen stress op het kleed bij het in- of uitrollen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen. U kunt dit doen via onze contactpagina.